Program

Ziua 1

Competiție de promovare a ofertei educaționale a liceelor.

30 MAI 2022
10:00 - 15:00
USAMVB TIMIȘOARA

        E ziua în care liceenii din întreg județul își dau întâlnire, într-o competiție onestă de promovare a ofertei educaționale a liceelor în care învață. Diplome și trofee obținute la concursuri și olimpiade, mașinării complicate, concursuri de roboți, ateliere de pictură pe sticlă și de desen în AutoCad, montaje electronice sau ateliere de arhitectură, momente artistice sunt tot atâtea motive pentru care mai tinerii lor colegi, din școlile gimnaziale, vor fi invitați să aleagă un parcurs educațional.

        Ghizi pentru orientarea în carieră vor fi profesorii consilieri de la CJRAE Timiș, care au pregătit teste de carieră, chestionare de interese și aptitudini, ateliere de dezvoltare emoțională, jocuri de rol, o introducere în pregătirea pentru interviu.

        Vom premia cel mai popular videoclip sau cel mai interesant stand. Ne vom simți bine împreună, făcând pași spre carieră.

        În acest timp, la C.Ș.E.I. ”P.P.Neveanu” din Timișoara se dă startul subproiectului ”Our Team in TeamEdu”, cu un atelier Drama Games și cu ”Regatul carnavalului vesel”.

        Iar la ora 15.00, doamna psiholog Barbara Makkai, susține un webinar de consiliere parentală - ”Cum să ne organizăm viața și timpul liber? - strategii pentru menținerea sănătății mentale (Hogyan szervezzük meg az életünket és a szabadidőnket? - stratégiák mentális egészségünk megőrzésére)” pentru părinții elevilor care învață în limba maghiară.

Înapoi